Boeken waar ik naar uit kijk najaar 2020 – A.W. Bruna

Terwijl de zomer in Nederland nog goed en wel moet beginnen komen de uitgeverijen langzaam met hun najaar brochure uit. Benieuwd naar welke boeken ik uit kijk? Vandaag behandel ik de boeken bij A.W. Bruna

Midwinter – Suzanne Vermeer
Alice de Vreede was 21 jaar oud toen ze voor het laatst op wintersport ging. Wat destijds begon als een heerlijek vakantie, liep uit op een drama. Een ongeluk met verstrekkende gevolgen. En het was allemaal haar schuld.
Acht jaar later besluit ze op aanraden van haar nieuwe therapeut mee te gaan met haar vrienden, die de beroemde Grand Tour des Trois Vallées willen skiën. In eerste instantie lijkt de trip een succes te worden, maar wanneer het weer slechter wordt, lopen de onderlinge spanningen op en worden de vrienden geconfronteerd met hun ergste nachtmerrie. Om het er levend van af te brengen, moet Alice de demonen uit haar verleden zien te bedwingen…

Six stories – Matt Wesolowski
1997. Scarclaw Fell. Het lichaam van tiener Tom Jeffries wordt gevonden. Als doodsoorzaak vermoedt men een noodlottig ongeval. Maar daarvan is niet iedereen overtuigd. Wat er daadwerkelijk gebeurd is in de bosrijke omgeving van Scarclaw ligt besloten in de herinneringen van een hechte vriendenclub en wat vage getuigenissen van mensen in de omgeving.

2017. De mysterieuze onderzoeksjournalist Scott King, wiens podcastserie over complexe misdaadzaken de populariteit van Serial overstijgt, is een cultfiguur op internet. In een serie van zes interviews probeert King erachter te komen hoe de dynamiek in een groep tieners en de mythische geschiedenis van de Fell hebben geresulteerd in de dood van Tom Jeffries.

Brandende meisjes – C.J. Tudor
Welkom in het lieflijke plaatsje Chapel Croft. Vijfhonderd jaar geleden werden hier acht protestantse martelaren terechtgesteld op de brandstapel. Dertig jaar geleden verdwenen twee tienermeisjes spoorloos. Twee maanden geleden pleegde de dominee van de lokale parochie zelfmoord.
Dominee Jack Brooks, alleenstaande ouder van de veertienjarige Flo, arriveert in het dorp om een nieuwe start te maken en wat tot rust te komen. Maar rust is het laatste wat ze er vinden. Want iemand lijkt vastbesloten om de duistere geschiedenis van het dorp actueel te houden. Jack ontvangt sinistere pakketjes en berichten. En Flo ziet levensechte visioenen van brandende meisjes. Of zijn het geen visioenen?

Je kunt de brochure van A.W. Bruna hier vinden.

Geef een reactie

CommentLuv badge