Inspirerende Instagrammers #2

Bookstagram is een community van boekenliefhebbers op Instagram. We delen graag prachtige foto’s van onze favoriete boeken, boekhandels of bibliotheken. Vandaag ga ik die boekachtige liefde verspreiden en deel ik enkele Instagram accounts die mijn inspireren of waar ik graag naar kijk. Dit is het tweede deel uit deze serie, heb je het eerste deel gemist? Deze kun je hier terug lezen.

1. marieke_leest
Nu Marieke over gestapt is naar een herfstig thema in haar foto’s ben ik echt helemaal fan! De setting heeft iets speels en tegelijkertijd verkoopt het de boeken. Daarnaast vind ik Marieke gewoon een lieve vrouw, ze komt heel eerlijk en oprecht over. Ik vind haar profiel leuk om te bekijken.

2. bookaddictnl
Priscilla haar feed is erg clean en rustig. Haar foto’s hebben allemaal een mooie kwaliteit. Priscilla en ik lijken dezelfde boeken leuk te vinden waardoor haar profiel mij nog meer aan spreekt. Naast de mooie foto’s is Priscilla ook gewoon een topper. Ze blogt daarnaast ook op haar site.

3. booksanddreamsnl
Van Monisha haar foto’s ben ik al langere tijd een stiekeme fan. Valt het je al op dat ik houd van Instagram feeds die clean ogen? Gewoon het boek en misschien een paar props, maar verder niet te veel poespas. Monisha leest veelzijdige boeken waardoor ik er elke keer wel weer een tip uit kan halen. Naast haar Instagram blogt Monisha op haar blog.

4. romireads
Romi volg ik volgens mij nog niet super lang, maar haar feed spreekt mij wel aan. Haar foto’s hebben niet een bepaald thema, maar ze gebruikt wel veel dezelfde props in haar foto’s. Haar feed is een leuk geheel om naar te kijken! Daarnaast heeft ze nu een klein katje die in sommige story’s en foto’s even de show steelt, te schattig!
Romi blogt ook over boeken op haar site.


Dat waren de inspirerende Instagrammers voor deze keer. Wie moet ik volgens jou Ă©cht volgen? Wie inspireert jouw enorm?

Geef een reactie

CommentLuv badge

10 comments

    1. Leuk als we zo elkaar kunnen helpen en nieuwe accounts ontdekken. Had zelf ook de blog van Romi nog niet zo lang geleden ontdekt, vergeet nogal eens de bio van mensen te lezen op Instagram :p

  1. Leuke accounts weer! Ik volg zoveel geweldige accounts maar ben altijd op zoek naar nieuwe NL accounts om te volgen! Wij kikkerland bewoners moeten toch elkaar een beetje supporten in die immens grote bookstagram community ♥