Wrap-up oktober

Oktober is inmiddels voorbij en november is al een paar dagen jong. Oktober was de maand van de protesterende boeren, de tropische orkaan in Japan en het gezin dat werd ontdekt in een afsluitbare kleine ruimte in Ruinerwold.
Maar het was natuurlijk ook een maand waar boeken gelezen werden. Het wordt weer lekker vroeg donker buiten en niets vind ik zo lekker als lezen wanneer het buiten schemert. Ik las in oktober 4 boeken uit, het hadden er misschien meer kunnen zijn, maar in oktober moest er ook geleerd worden voor mijn tentamen.
Lees je mee welke boeken ik gelezen heb in oktober?


Het eerste boek dat ik uitgelezen heb in oktober is Verkocht van Lisette Jonkman. Wat een heerlijke reeks boeken was dit! Ik had gewoon ontwenningsverschijnselen toen ik ze alle drie uit had. Lisette schrijft zo beeldend, heeft zoveel humor en weet emoties perfect te omschrijven.

Waardering: ★★★★★

Recensie


Het tweede boek dat ik uitlas was De denkbeeldige vriend van Stephen Chbosky. Dit was een boek waar ik echt naar uit keek.
En wat voor een, ik heb hier echt van genoten. Misschien geen thriller, meer een fantasy met een donker en rauw randje met een goede dosis spanning.

Waardering: ★★★★

Recensie


Als derde boek las ik Een heel gewoon gezin van Mattias Edvardsson. Een unieke roman verdeeld in drie delen daarnaast bevat dit boek ook nog de nodige spanning. Ik kan dit boek alleen maar aanraden.

Waardering: ★★★★

Recensie


Het vierde en laatste boek dat ik uitlas in oktober was Visser van Rob van Essen. Een unieke schrijfstijl waar ik erg aan moest wennen. Ik weet nog steeds niet of ik dit nou geweldig moet vinden of juist niet. Van Essen kan wel mooi emoties omschrijven, je voelt de eenzaamheid en het verdriet bijna zelf.

Waardering: ★★★

Recensie


Oktober was een fijne leesmaand. Mijn favoriet van deze maand was zeker Verknocht van Lisette Jonkman. In november heb ik gelukkig wat meer tijd om te lezen dus ben benieuwd welke pareltjes ik gelezen heb aan het eind van de maand. Welke boeken heb jij gelezen in oktober? Had je een favoriet?

Geef een reactie

CommentLuv badge

2 comments

  1. Wat een dikkerd is De denkbeeldige vriend zeg! Ik las afgelopen maand From Lukov with Love van Mariana Zapata en dat is mijn nieuwe favoriet van 2019 geworden. Zo’n goed boek! Verder las ik nog een aantal boeken, maar niks was zo goed als From Lukov with Love. Al was Verkikkerd wel erg leuk.

    1. Heb ze even opgeslagen! Misschien kan ik ze eens lezen! Ik vond Verkikkerd ook erg leuk! Vermakelijke boeken schrijft Lisette jonkman.