Happiness Staycation!

Ondertussen staan zowel mijn recensie van Het dorpje Happiness als de recensie van Het geschenk van Happiness online. Zoals je hebt kunnen lezen heb ik onwijs genoten van het dorp en zijn bewoners. Ik hoorde van mijn vriendin Willow hoe geweldig het daar was en dus besloot ik na de grote vuurwerk show naar Happiness te gaan en dit deed ik niet alleen maar met mijn vriendinnetje Priscilla van BookaddictNL.

Toen we vrijdag avond aan kwamen in Happiness waren we behoorlijk moe en besloten we direct naar ons huisje te gaan en te gaan slapen. Willow had de kerstboom nog even laten staan in ons huisje en het voelde ├ęcht als een warm welkom. Nadat we nog even hebben gekletst zijn we snel ons bed in gedoken en gaan slapen.

Zaterdagochtend kwam Willow ons vroeg halen om te gaan ontbijten in het kasteel met Kitty en Ken. Ze had ons al veel vertelt over het kasteel en Kitty en Ken. Ken vertelde over het kasteel en we kregen direct de nieuwe rondleiding die sinds kort gegeven wordt in dit kasteel. Veel van het kasteel is vervallen, maar Ken weet er heel veel over te vertellen en we zijn zo een paar uur kwijt in het kasteel. Toen het donker begon te worden ben ik nog even terug gegaan met mijn camera want dit kasteel is een plaatje!

Na de enthousiaste rondleiding hebben we de rest van de dag lekker bij gekletst met Willow en Andrew en hebben we kennis gemaakt met Jacob. Het was een hele gezellige middag! ‘S avonds was er een thema avond in de Pub van Tabitha en Connor waarop we Fish-and-chips aten en een bingo deden. De Pub was afgeladen en er waren leuke prijzen. Priscilla won een workshops kaarsen maken voor twee personen bij Willow en dat zouden we dus gelijk zondag gaan doen! Het was een ontzettende leuke dag en avond. Melanie deelde eerder al het recept van de heerlijke Fish-and-chips, bekijk die zeker ook even hier!

Zondag gingen we naar het winkeltje van Willow voor de kaarsen workshop die Priscilla gewonnen had. Je kunt onze workshop bij Priscilla lezen en ook zelf gaan proberen. Willow leerde ons ook kaarsen maken in champagne glazen. Wat een leuke workshop was dit!

Helaas was het daarna weer tijd om naar huis te gaan reizen. We zijn een dag kwijt aan het reizen. We praten uiteraard over boeken, auteurs en het geweldige weekend in Happiness. We zijn gevallen voor de bewoners en het dorp zelf en besluiten snel weer terug te gaan.


Ook de andere bloggers hebben nog een staycation geschreven over Happiness. De links van deze blogberichten vind je hier.

Geef een reactie

CommentLuv badge