Inspirerende Instagrammers #3

Bookstagram is een community van boekenliefhebbers op Instagram. We delen graag prachtige foto’s van onze favoriete boeken, boekhandels of bibliotheken. Vandaag ga ik die boekachtige liefde verspreiden en deel ik enkele Instagram accounts die mijn inspireren of waar ik graag naar kijk. Dit is het derde deel uit deze serie. Heb je de eerdere delen gemist? Je kunt ze hier en hier lezen.

1. books_o_sofie
Sofie haar feed vind ik onwijs mooi. Ze gebruikt leuke middelen bij haar foto’s die de foto’s net wat extra’s geven en passen bij het seizoen. Ze heeft een leuke en speelse feed om door heen te scrollen. Daarnaast komt Sofie over als een gezellig en lief persoon.

2. ankesbooknook
De feed van Anke is heel erg clean en rustig. Sinds september heeft ze een nieuw thema, zoals we dat noemen op Instagram, en dat heeft zeker goed uitgepakt. De rust in haar foto’s maken het leuk om door haar feed te scrollen. Qua boeken liggen we volgens mij wel een stuk uit elkaar, maar toch heb ik wat titels opgeslagen waar zij enthousiast over was.

3. axellesbooks
Als we het hebben over inspirerende Instagrammers kan Axelle niet ontbreken. Axelle is echt één van mijn favoriete personen op Instagram. Ze heeft niet alleen foto’s die de moeite waard zijn om te bekijken, maar is ook nog eens echt een topper. Het is leuk om met Axelle te praten over boeken. Naast haar Instagram heeft Axelle ook een blog, waar ze boekgerelateerde berichten plaatst.

4. elinewildelezen
Eline heeft een feed die heel volwassen over komt. De foto’s op de grijze tegels ogen heel rustig en clean. Ik heb al enkele boeken die Eline heeft gelezen opgeslagen om ook te lezen, want volgens mij hebben we wel dezelfde smaak qua boeken. Met Eline kun je leuk over boeken praten en je kan zien dat ze écht moeite steekt in haar foto’s.


Dat waren de vier inspirerende Instagram accounts voor vandaag. Ik hoop dat ik je weer wat inspiratie heb kunnen geven. In the end moeten we toch elkaar allemaal supporten en dat is precies wat ik probeer te doen met deze serie. Wie vindt jij echt inspirerend op Instagram? Laat het weten in de reacties!

Geef een reactie

CommentLuv badge

2 comments