Boeken waar ik naar uit kijk zomer 2021 – Zomer&Keuning

De zomer moet nog goed en wel moet beginnen, komen de uitgeverijen langzaam met hun zomerbrochure uit. Benieuwd naar welke boeken ik uit kijk? Vandaag behandel ik de boeken bij uitgeverij Zomer&Keuning

Het huis onderaan de klif – Sharon Gosling
In Het huis onderaan de klif is chef Anna na een verbroken relatie van twintig jaar toe aan een nieuwe start. Ze verhuist naar Crovie, een klein vissersdorpje aan de oostkust van Schotland, maar eigenlijk heeft ze meteen spijt. Zodra ze het dorp en de mensen beter leert kennen, vindt ze ook zichzelf en haar liefde voor koken weer terug. Ze besluit haar keuken om te toveren in een kleine lunchclub. Haar leven lijkt weer de goede kant op te gaan, zolang niets haar nieuwgevonden geluk verpest…

Een gouden gloed over Ruby Falls – Holly Martin
Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel… er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet mer open durven te stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer…

De zoete verleiding van Emerald Cove – Holly Martin
Skye en Jesse kennen elkaar al jaren: ze zijn buren geweest, beste vrienden en ze waren zelfs kort getrouwd. Het contact is al een tijdje verwaterd, maar nu Skye met haar zussen het familiehotel op Jewel Island runt, komt ze Jesse weer tegen. Skye wil hem eindelijk vertellen wat ze voor hem voelt, maar durft ze haar hart weer open te stellen voor Jesse?

Spoileralert – Olivia Dade
Spoileralert van Olivia Dade is een heerlijke rom-com over April, die haar fan fiction en cosplay-hobby voor iedereen verborgen houdt. Als ze besluit een foto te posten waarop ze verkleed is als een personage uit een populaire tv-serie, gaat ze viral, zowel bij supporters als bij haters die reageren op haar plus-size. Maar als Marcus, de hoofdrolspeler uit de serie en stiekem ook een anonieme fan fiction-schrijver, haar foto en de negatieve reacties ziet, besluit hij haar op date te vragen. De date verloopt rampzalig, maar dan blijkt dat ze elkaar al beter kennen dan gedacht.

De laatste halte – Casey McQuiston
De laatste halte gaat over de cynische August, die naar New York City verhuist. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. De mysterieuze en charmante Jane weet August op te vrolijken. Er is alleen één groot probleem: Jane ziet er niet alleen uit als een rocker uit de jaren 70, dat ís ze ook. Jane zit al jaren vast in de trein. August wil haar helpen, maar dan moet ze wel leren geloven in het onmogelijke.

Betoverend Toscane – Annemartien Berkelaar
Vijf Nederlandse vrouwen gaan op beeldhouwcursus op een landgoed in Toscane, ieder met een ander doel. Zo is er de 28-jarige Chloë, op zoek naar de liefde van haar leven, terwijl de 35-jarige Baukje juist vlucht voor haar opdringerige ex. Fenna kampt met een legenestsyndroom en Suzan verloor onlangs haar man, waardoor ze haar zin in het leven kwijt is. Tot slot is er Anouk, die niets liever wil dan haar hart volgen, maar nog koudwatervrees heeft. In deze feelgoodroman krijgen lezers er vijf nieuwe vriendinnen bij en wanen ze zich een paar heerlijke uren in Toscane.

Liefde & Ananas – Isabelle Paz Soldan
Anna is net dertig, maar is bepaald nog niet waar ze wil zijn. Ze is al jaren niet verliefd geweest, woont in een studentenflat en kan op haar werk niet doorgroeien. Via dat werk ontmoet ze wél een aantal leuke mannen. Tenminste, dat denkt ze, want ze ontdekt helaas al snel dat er telkens weer wat mis mee is. Of is er soms iets mis het háár?

Vraag het aan Veerle – Reneé Olsthoorn
De 23-jarige Veerle bezoekt al jaren trouw haar sportschool als er een vacature komt. Ze solliciteert en wordt prompt aangenomen als baliemedewerker én zumba-instructrice. Nice, nu kan ze sporten én geld verdienen! Met haar zonnige, empathische karakter wordt Veerle al snel een soort vertrouwenspersoon voor de sportschoolbezoekers. Maar haar eigen leven heeft ze niet zo best op orde. Hoe goed je advies aan anderen ook is, je eigen leven beoordelen is een stuk lastiger, blijkt in dit eerste deel van de sprankelende Sportschooltrilogie van Renée Olsthoorn.

Naar welk boek kijk jij het meeste uit? Je kunt de brochure hier bekijken.

Geef een reactie

CommentLuv badge