Boeken waar ik naar uit kijk najaar 2020 – Zomer & Keuning

Terwijl de zomer in Nederland nog goed en wel moet beginnen komen de uitgeverijen langzaam met hun najaar brochure uit. Benieuwd naar welke boeken ik uit kijk? Vandaag behandel ik de boeken bij Zomer & Keuning.

Het dorpje Happiness – Holly Martin
Als Willow een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto’s en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Het geschenk van Happiness – Holly Martin
Tijdens de feestdagen gaat Ruby op visite bij haar vriendin Willow in het dorpje Happiness. Kerst is altijd de favoriete tijd van het jaar, dus als Ruby de kans krijgt om daar een winkeltje te runnen dat het hele jaar kerstspullen verkoopt, hoeft ze niet lang na te denken. Al snel valt ze voor Happiness en de inwoners, en ze wordt niet alleen verliefd op het dorpje…

Misverstand in de urban jungle – Lis Lucassen
Zwanger op haar zestiende, een vervlogen droomcarrière als danseres… Dertiger Amelia heeft wat schade in te halen. Ze verhuist van de Achterhoek naar Amsterdam en gaat bij de OBA werken. Net gesetteld ontmoet ze haar knappe buurman, en ze zou zweren dat ze hem kent. Hij weet wel waarvan, maar vertelt haar niets.

Sterker dan de wind – Mary Schoon
Tjeerd woont sinds de dood van zijn ouders alleen in zijn molen. Hij heeft verkering met Janna, die verderop woont. Janna’s moeder Dora vindt het saai op het platteland en zoekt overal vertier, totdat ze midden in de nacht terugkomt en letterlijk een klap van de molenwiek krijgt. Janna verbreekt de verkering om voor haar moeder te zorgen. Waar ze niet op rekent, is dat Tjeerd zo snel een ander zoal hebben.

Ik hou je vast – Marina Folkers
Millie geniet van haar leven in Londen en haar werk bij The Guardian. Ethan heeft een topbaan in het hotelwezen die bijna al zijn tijd opslokt. Wanneer ze elkaar ontmoeten, komen zowel fantastische als pijnlijke herinneringen boven.

Geef een reactie

CommentLuv badge

4 comments