Kortingscode Boeklin; Maartjeleest

Bij Boeklin.nl vindt je een grote voorraad boeken met voordelige prijzen. In de webshop verkopen ze boeken met veel korting.

De reden dat ze nieuwe ongelezen boeken met korting kunnen aan bieden is omdat deze boeken licht beschadigd zijn. Denk aan een klein vouwtje, deukje, knikje of scheurtje of iets dergelijks. Hierdoor zijn de boeken net niet goed genoeg om voor de vaste boekenprijs in boekenwinkels verkocht te worden en daarom kan Boeklin de boeken veel goedkoper aanbieden.

Vaak zijn de boeken die Boeklin aanbied ook nog eens redelijk nieuw of op dit moment populair. Momenteel hebben zij bijvoorbeeld In hechtenis van Nicci French, De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan, Een heel gewoon gezin van Mattias Edvardsson of Het Dilemma van B.A. Paris.

Op de toch al scherpe prijs kun je met mijn code Maartjeleest nog eens 10% korting krijgen.
De kortingscode kun je toevoegen als je naar je winkelmandje gaat, op bestellen klikt en vervolgens naar beneden scrolt, links naast bestelling afronden staat vervolgens kortingscode als je daarop klikt kun je mijn code invullen.

Ik heb zelf al meerdere malen bij Boeklin besteld en ben altijd erg tevreden over hun service. De verzending gaat soepel en snel en ik heb nog nauwelijks beschadigingen kunnen ontdekken op boeken.

Ben jij al bekend met Boeklin?

Geef een reactie

CommentLuv badge