Geekish herfst book tag

Ik vond het wel eens tijd voor een booktag op mijn blog. Ik zat even te zoeken op internet naar een leuke booktag en had even op Instagram een bericht geplaatst. Zo kwam ik op De grote herfst book tag van Geekish. Laten we maar snel beginnen dan!

Ik heb geen speciale voorkeur voor een standalone of een serie, maar ik heb wel een vervelend trekje dat ik pas aan een serie begin als ik alle delen in bezit heb. Dan lees je automatisch meer standalones.

Mijn tip van de afgelopen tijd is denk ik dan toch wel Ik niet op jou van Sally Thorne. Een geweldige roman met de nodige humor en hilarische situaties.

Bij herfstkleuren denk ik meteen aan rood, oranje en bruin. Er komt eigenlijk niet direct een boek in mijn hoofd en ook in mijn Hebban lijst met gelezen boeken zie ik niet direct een boek waarbij ik echt een herfst gevoel van krijg. Tot ik naar mijn stapel boeken keek die ik nog moet lezen en stuitte ik op Klikspaan van M.J. Arlidge. Is toch lekker herfstig deze qua kleuren?


Ik heb vaak een warm gevoel bij het genre feelgood. Zeker wanneer er gespeeld wordt met verschillende emoties en het verhaal goed in elkaar steekt. Hierbij denk ik direct aan de laatste boeken die ik las van Lisette Jonkman, namelijk de Verkikkerd serie. Ik heb echt onwijs genoten van deze boeken, een mooie combinatie tussen humor en emoties.

Ik heb door de combinatie van werken en het studeren in deeltijd niet altijd even veel tijd om te lezen en lees dan ook niet elke week een boek uit. Onlangs las ik de Young Adult thriller van Rom Molemaker in één dag uit voor de blogtour van Uitgeverij Holland. Mijn recensie volgt binnenkort. Daarnaast las ik de boeken van Marelle Boersma ook altijd heel snel uit. Haar schrijfstijl is erg prettig en de boeken bevatten de juiste portie spanning.

Een boek dat leuk klonk, maar eigenlijk tegen viel. Voor mij is er hier maar één antwoord op Dit is Gomorrah van Tom Chatfield. Een boek dat zo veelbelovend klonk over het darkweb. Een samenzweringsthriller die zich afspeelt in de techwereld en volgt de elitehacker Azi Bello. Helaas heb ik geen enkele spanning ervaren tijdens het lezen. Ik begreep wat de auteur probeerde en waar de spanningsbogen moesten zitten, maar ze kwamen niet binnen.

Een heerlijk eng boek. Het is lang geleden dat ik een boek écht eng vond. Wel heb ik bij Doodsimpel van Peter James echt gegruweld en kreeg ik bijna zelf claustrofobie. Het boek De doodskist van Arno Strobel was ook een absoluut succes.

Een boek waar ik naar uit kijk vraag je me? Poeh dat is moeilijk. Het eerste komt het boek Hinderlaag van Taylor Adams in mij op. Een omschrijving die mij erg benieuwd maakt en daarnaast erg spannend klinkt. Ik ben heel erg benieuwd of dit boek mijn verwachtingen waar kan maken. Deze komt in maart 2020 uit. Ik zie net dat je het E-book wel al kan lezen.

Wat was dit een leuke Book tag van Geekish. Ik heb wel wat vragen over geslagen omdat ik deze niet kon beantwoorden of even geen antwoord wist. Lees ook zeker de Book tag van Geekish zelf. Ik vond het erg leuk om deze tag in te vullen en vond de vragen erg origineel bedacht.

Geef een reactie

CommentLuv badge

2 comments