Waar ik naar uit kijk zomer 2020 – Zomer & Keuning

De lente is nog maar net begonnen, maar ik kijk al uit naar de zomer. Niet alleen om het mooie weer, maar ook omdat er weer hele leuke boeken gaan uit komen in de zomer van 2020. Benieuwd welke boeken er gaan uitkomen bij Zomer & Keuning waar ik benieuwd naar ben?

Rood, wit & Koningsblauw – Casey McQuiston
Wanneer zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremondt-Diaz onmiddellijk gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Een probleempje: Alex ligt in de clinch met een echte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nep vriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? – Juli 2020.

De Scherven – Amy Giles
De buurt waar Jessica en Lucas wonen wordt opgeschrikt door een tragedie. In het jaar na de schietpartij, waarbij ze allebei hun broer verloren, begint Lucas met kickboksen en probeert hij de wereld mooier te maken met random acts of kindness. Jess zorgt voor haar depressieve moeder en doet haar best om rond te komen. Als Jess en Lucas elkaar ontmoeten, herkennen ze iets in elkaar. Ze ontdekken dat twee scherven elkaar misschien wel geluk kunnen brengen, Zolang ze elkaar geen pijn doen. – september 2020.

Dochter van de zon – Reina Crispijn
Karlijn is vertaler en woont in een Amsterdams grachtenpand, dat ze van haar steenrijke ouders heeft gekregen. Als ze erachter komt dat haar verloofde alleen maar met haar wil trouwen om haar geld verbreekt ze de relatie, laat ze alles achter zich en vertrekt ze naar Landsend. Daar ontmoet ze al snel de inwoners van het dorpje, onder wie dokter Alex. Hij leidt een wat teruggetrokken bestaan, nadat hij negen maanden heeft vastgezeten voor het doorrijden na een ongeluk. Ze groeien dichter naar elkaar toe, maar niet iedereen is daar even blij mee. – september 2020.

Met de stroom mee – Afra Beemsterboer
De zesenveertigjarige Anna Groenendijk is al een aantal jaar weduwe. Haar man Koen is verdronken in de jachthaven van Wieringen. In de jaren na Koens dood blijft Anna blindelings aanmodderen met hun drie dochters en alle onbeantwoorde vragen die Koen achterliet, rondom zijn dood maar ook over zijn leven. Hoe goed kende ze haar man eigenlijk? – augustus 2020.

Hier kun je de catalogus van Zomer & Keuning vinden.

Binnenkort zal ik je de boeken laten zien die uitkomen bij de anderen uitgeverijen.

Geef een reactie

CommentLuv badge

One comment